Slovensky English    
On-line rezervácia
Od:
Do:
Meno
E-mail
Telefón
Počet ľudí
Počet izieb
Prístelkov
Poznámka
   



Hotel*** BARBAKAN Levoča
Košická 15
054 01 Levoča

N49°01'38.5" E20°35'31.4"

Tel: 00421/53 451 43 10

E - mail: recepcia@barbakan.sk

wifi facebook

 

Gastronómia

Hotel***  BARBAKAN    Levoča

   Strediská:
   
Hotel má  v prevádzke  tieto  odbytové  strediská -  reštaurácia,  zimná záhrada, kaviareň   a   letná terasa   s   celkovou  stoličkovou  kapacitou   odbytových stredísk  90.   Pre skupiny môže podať   Hotel***  BARBAKAN   jednorazovo až 80 obedov.


   Reštaurácia a zimná záhrada:
   Hotelová reštaurácia a 
zimná záhrada  sú  zariadené v ľahkom tóne.  Bohatý jedálny lístok  ponúka   širokú  škálu špecialít   slovenskej i medzinárodnej kuchyne,   pričom   sa   kladie  dôraz   na   rozmanitosť  použitých  surovín  a  zdravú výživu.  Chceli  by  ste  sa dozvedieť viac?   Prezrite si našu kompletnú ponuku  v   À la Carte MenuReštaurácia  a zimná záhrada    má  zriadenú  vinotéku  s  vínami  z  celého sveta .   Príjemné prostredie  štýlovej  reštaurácie   je doplnené umeleckými dielami .         
 

     Kaviareň  a  letná terasa :
     Café Barbakan je hotelová kaviareň so širokým výberom lahodnej kávy, tradičných i špeciálnych    miešaných kokteilov a ľahkého občerstvenia a jedla, je ideálnym prostredím  pre obchodné rokovania, ako aj odpočinok.
 

À la Carte Menu Vínna karta
Turistické Menu Nápojový lístok

      Catering:
     Hotel  zabezpečuje  tieto  cateringové služby.         
           
   Recepcia: Druh slávnostnej hostiny, ktorá sa uskutočňuje pri návšteve štátnikov, sympóziach  a pre individuálnu spoločnosť. Je určená len pre pozvaných hostí.
Občerstvenie sa ponúka  väčšinou na studených stoloch. Trvanie cca. 2-3 hodiny.
Hudba (možnosť).
          
    Raut: Uskutočňuje sa pri väčších akciách vo večerných hodinách. Druh jedál závisí od času  konania a sezóny.  Typy: klasický, obchodný, reklamný, atypický.
          
    Coctail Party: Vačšinou sa koná v odpoludňajších hodinách v miestnostiach s barovým  pultom prípadne  na provizórnych stoloch. Jedlá a nápoje sú ponúkané na studených stoloch.  Hostia väčšinou stoja.   Hudba (možnosť).

    Garden Party:   Usporiadúva  sa  hlavne  v  letných  mesiacoch,  zvyčajne v poobedňajších hodinách,   v  záhradách  alebo  letných  terasách.  Alkoholické nápoje sú slabšie a dobre vychladené.    Suroviny  sú  trvanlivejšie.   Slávnosť trvá väčšinou do neskorých večerných hodín. Tanečná hudba.

 Bankety,  Kongresy,  Konferencie, Tlačové konferencie,   Semináre,  Svadobné oslavy a hostiny,   Narodinové párty,   Detské párty,  Rozlúčkové párty.          




                                                   HOTEL BARBAKAN                 
                                             Košická 15  •  054 01 Levoča
                                                  mobil: +421 905 532 604
                                                  Tel:  00421/53 451 43 10
                                                   E - mail: recepcia@barbakan.sk 

                                                      
   

© Barbakan 2010